lunes, 23 de julio de 2018

Ensenyaments per al curs 2018/2019

Després de revisar, analitzar, valorar i ponderar tot l'esdevingut sobre el curs 2017/2018, l'equip docent de l'Escola d'Adults (CMFPA) de Tavernes Blanques ha dissenyat la següent proposta d'ensenyaments per al pròxim curs:
Com pot observar-se, ens trobem amb tres blocs d'ensenyaments, els programes A, C i E1 segons la normativa autonòmica per la qual ens regim.

El programa A està constituït pels ensenyaments dirigits a la consecució d'una cultura general i una titulació bàsica (Cicle I i II).

El programa C està fonamentat en cursos dirigits al coneixement de la realitat valenciana a través del coneixement de la llengua autòctona (Valencià).

Finalment el programa E1 conté ensenyaments dirigits al coneixement de llengües estrangeres (Anglés) i l'adquisició de competències digitals bàsiques (informàtica).

Tots els ensenyaments oferits estan fonamentades en els currículums oficials i en els marcs de referència europeus (el Marc Europeu de Referència per a les Llengües i el Marc Europeu de Competències Digitals per a la Ciutadania).

A continuació adjuntem informació rellevant de cadascun dels grups d'ensenyaments esmentats:

Tots els ensenyaments tenen places limitades. El període d'inscripció i matrícula es desenvoluparà entre el 3 i el 28 de setembre de 2018, de dilluns a dijous, de 9 a 13 hores i de 15 a 17:30 hores. El procés d'inscripció i matrícula ha de realitzar-se en el CMFPA de Tavernes Blanques situat en el primer pis del Centre Sociocultural de Tavernes Blanques.

Per a qualsevol informació poden dirigir-se a:

Secretaria del CMFPA de Tavernes Blanques

Primer Pis Centre Sociocultural de Tavernes Blanques

o telefonant al 961 861 286 o enviant un correu electrònic a tblanques_see@gva.es